Sidste nyt

ned ahundEfter 2 konkurrencer i DcH kreds 6 er Ned nu rykket op i A-klassen til næste år.

I Roskilde den 2. maj tog Ned en 2.-plads med 183,65 point (ud af 200 mulige). Det var en drive-in konkurrence, så vi tog alle øvelserne lige efter hinanden, nærmest uden pause.
Ned gik et rigtig fint spor som det første med flotte markeringer af genstandene. Der næst tog vi 2 hold med lydighed og rundering. Det klarede han også fint, dog med et udvalg af mærkelige afslutninger, som jeg ikke havde set før.
Til sidst snuppede vi lige et fint frit søg.

I Herfølge den 9. maj startede vi også med spor, det var dog knap så godt som i Roskilde, men stadig et ok spor med genstande. Vi har trænet og trænet med genstandene, så de sidder lige i skabet nu - ja det troede jeg i hvert fald. Den sidste lå i direkte modvind og jeg tror, at han lå kun med poterne indenfor grænsen til at få den godkendt. Men det er selvfølgelig også nok :-)
Ned lavede en fin lydighed med færre mærkelige afslutninger end sidst, men dog ikke helt ok i alle øvelser.
Til sidst skulle vi skoven og lave rundering og frit søg. 
Ned lavede en super flot rundering og jeg begyndte så småt at ane et ret stort antal point forude, hvis vi lige kunne klare det frie søg. Det plejer at være en af Neds bedre øvelser. Han er ikke så hurtig, men til gengæld er han skrap til at fange fært af genstandene på lang afstand.
Men ikke denne gang. Med nød og næppe fik vi den ene genstand, men måtte efterlade den anden, så farvel til et rigtigt top resultat.
Heldigvis havde de andre også haft problemer rundt omkring, så vi endte alligevel med en førsteplads og 180,0 point.