Sidste nyt

I dag, 8. marts 2020, har Ned haft sin debut i B-klassen ved kredskonkurrence i Næstved.
Alt i alt en konkurrencedag, som jeg er meget tilfreds med. Jeg synes, Ned gjorde det godt. Han var koncentreret og fokuseret ved alle dommerhold og forsøgte virkelig at gøre sit bedste.
Han er ikke god nok til afslutningerne på lydigheds øvelserne, men det er da til at træne. Og så den der irriterende rundering!
Ned endte på en 4.-plads med 172 point ud af 200 mulige - og een halv oprykning til A-klassen.

Det er ikke gået så godt med træningen den sidste måned, da hvalpene har været ret krævende, men vi tog afsted alligevel.

Vi startede på sporet og Ned gik ganske udmærket. Han havde et par fejl påvisninger, men tog begge knæk pænt. Noget flak på sidste ben, men begge genstande påvist fint.
Så videre til frit søg og rundering. Efter en megalang ventetid kom vi endelig ind i skoven. Ned lavede et fint frit søg til fuld point. Runderingen, som jeg var ret usikker på, startede godt. Han løb fint både til første og andet skjul, men da figuranten lå ned, startede han først halsgivningen lige efter dommerens tak. Men så ved jeg da, hvad han skal træne!
Ind på pladsen og straks i gang med fri ved fod. Han fulgte fint med, men besluttede, at han ikke ville sætte sig ved sidste opstandsning.
Dæk under gang med fører i skjul i 1 minut gik fint. Lidt fifleri ved afslutningen.
Spring med apport, lidt bøvl med afslutningen igen.
Og så videre direkte ind til sidste dommerhold. Her startede vi med en fantastisk flot fremadsendelse, desværre uden afslutning.
Så skulle vi lave stå og sit, men nu havde Ned fået nok af at gå fri ved fod "gratis" - det kostede lidt på opmarchen.
I apportering, den sidste øvelse, fremviste Ned endnu en version af afslutningen, som dommerne heller ikke var imponerede af.