Sidste nyt

19.-20. juni 2015 var Tarrawangas Andy (Zuko) til VM i lydighed på det polske landshold med sin fører Magdalena Łęczycka.
Magdalena fortæller om sine oplevelser her:
Det var vores debut ved VM i lydighed, men jeg synes selv, at vi gjorde det rigtig godt! Vi fik 229,25 point og det giver prædikatet "meget god". Jeg er så stolt af Zuko. Han lavede alt med entusiasme og engagement, men også med ro - og det var mit mål. Men mest af alt er jeg glad for, at Zuko lavede alle sine positioner (stå-sid-dæk) under gang. Det er nemlig hans svageste øvelse og når han er stresset, er han ikke i stand til at fastholde stillingerne.
magdalena zuko vm1
Jeg har arbejdet i 2 år med Zuko og denne start under så vanskelige forhold, i en kæmpestor hal, på et mærkeligt udstillingstæppe med masser af stress efter en lang tur - det var kronen på værket! Selvom vi var så pressede, lykkedes det for mig at få Zuko til at arbejde koncentreret.

Jeg vil også prale lidt af resultatet for det polske landshold - vi blev 7. bedste land ud af 21. Vi har aldrig fået et så flot resultat før.
Nu begynder vi at forberede os på det næste VM - i 2016 i Moskva!
Magdalena og Zuko blev nr. 44 ud af 99 startende.
En flot debut!
Se video af Zukos flotte program i ring 1
Se video af Zukos flotte program i ring 2